fbpx Menu

Zakelijk zaalverhuur

Zakelijk zaalverhuur in Veenendaal vind u bij Bommm Smaakmakers. Een zakelijke bijeenkomst of evenement houdt u in de sfeervolle zalen van Bomm Smaakmakers in Veenendaal. Bommm Smaakmakers neemt uw zorgen uit handen en organiseert uw zakelijke bijeenkomst. In overleg met u stellen wij een perfecte zaal voor uw bijeenkomst samen. Heeft u een bepaalde activiteit die u op een gunstige en centrale locatie wilt houden? Ervaar alle gemakken op het Ronde Erf in Veenendaal.

» Ik wil een vraag stellen

Zakelijk zaalverhuur

Zakelijk zaalverhuur in Veenendaal voor uw gelegenheid

Zakelijk zaalverhuur in Veenendaal bij Bommm Smaakmakers is een geschikte locatie voor uw gelegenheid. In het middelpunt van Nederland is Bommm Smaakmakers altijd goed bereikbaar voor uw gasten. De centrale ligging zorgt dat zaalverhuur in Veenendaal een goede oplossing is voor uw zakelijke bijeenkomst.

Heeft u binnenkort een:

Vergadering

– Evenement

– Receptie

Conferentie

bekijk dan de mogelijkheden voor zakelijk zaalverhuur.

Zakelijk zaalverhuur Veenendaal

Bommm Smaakmakers zaalverhuur voor al uw zakelijke bijeenkomsten

Welke zakelijke bijeenkomst u ook heeft binnenkort, onze zaalverhuur is voor alle gelegenheden geschikt. Wij serveren u de benodigdheden die u wenst. Van ruimte, tot koffie of thee, tot een eventueel diner. De opties zijn ruim en groots. Bekijk onze mogelijkheden online of neem contact met ons op. Komt u liever langs voor een bak koffie of thee? Dan laten wij u graag rondleiden door ons zalencentrum.

» Neem contact op