Menu

Zaalverhuur Veenendaal

Zaalverhuur Veenendaal vind u in het sfeervolle zalencentrum van Bommm Smaakmakers op het Ronde Erf. Heeft u binnenkort een feest of partij? Huur een feestzaal en geniet van uw feestelijke bijeenkomst. Naast feesten en partijen huurt u bij ons ook een zaal voor een zakelijke activiteit of evenement.

» Neem contact op

Zaalverhuur evenementen

Zaalverhuur in Veenendaal voor zakelijk en feesten & partijen

Ook op het gebied van zaalverhuur in Veenendaal bent u bij Bommm Smaakmakers op het juiste adres. Onze vernieuwde zalen zijn uitermate geschikt voor diverse activiteiten, zoals bruiloften, feesten, verjaardagen, seminars, vergaderingen, conferenties of andere evenementen van 10 tot 600 personen! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Zakelijk zaalverhuur Veenendaal

Openingstijden zaalverhuur Veenendaal bij restaurant Bommm Smaakmakers

Wij zijn open van maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 24.00 uur. Bij zaalverhuur worden de openingstijden bij de reservering afgesproken. In ons gezellige restaurant kunt u terecht voor een heerlijke lunch of diner.

» Bekijk de menukaart

In ons restaurant op ‘t Ronde Erf geniet u van de lekkerste gerechten en het vriendelijkste personeel. Natuurlijk bent u ook welkom voor koffie of thee met gebak!

» Ja, ik wil reserveren