fbpx Menu

Zaalverhuur Ede

Zaalverhuur in Ede en omgeving vind u in de sfeervolle zalen van Bommm Smaakmakers op het Ronde Erf. Heeft u binnenkort een feestelijke gebeurtenis of partij? Dan wilt u optimaal genieten van deze middag of avond. U wilt zelf niet de hele avond druk zijn met het verzorgen van u gasten. Eerst de koffie met taart, vervolgens de eerste ronde drank en eindigen met een rondje bittergarnituur.

Conclusie: u bent de hele avond afwezig geweest op uw eigen feest of partij. Dat kan en moet anders! En dat vinden wij ook. Huur een feestzaal en geniet oprecht zonder zorgen van uw feestelijke bijeenkomst. Naast feesten en partijen huurt u bij ons ook een zaal voor een zakelijke activiteit of evenement.

Niet zelf de hele avond of middag druk bezig zijn met koffie schenken en het verzorgen van uw gasten. Maar alles uit handen geven en echt genieten van uw feest of partij! Kies voor zaalverhuur Ede en laat u bedienen!

» Huur een zaal

Zaalverhuur evenementen

Zaalverhuur in Ede voor zakelijk en feesten & partijen

Op het gebied van zaalverhuur kunt u bij Bommm Smaakmakers terecht voor alle type feesten en partijen. Onze vernieuwde zalen zijn uitermate geschikt voor diverse activiteiten, zoals bruiloften, feesten, verjaardagen, seminars, vergaderingen, conferenties of andere evenementen van 10 tot 600 personen!

Zakelijk zaalverhuur Veenendaal

Openingstijden zaalverhuur Ede bij restaurant Bommm Smaakmakers

Wij zijn open van maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 24.00 uur. Bij zaalverhuur worden de openingstijden bij de reservering afgesproken. In ons gezellige restaurant kunt u terecht voor een heerlijke lunch of diner.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

» Neem contact op

Komt u liever lekker lunchen of dineren? In ons restaurant op ’t Ronde Erf geniet u van de lekkerste gerechten en het vriendelijkste personeel. Natuurlijk bent u ook welkom voor koffie of thee met gebak!

» Ja, ik wil reserveren