fbpx Menu

Restaurant Veenendaal

Restaurant Veenendaal Bommm Smaakmakers; heerlijke gerechten voor jong en oud!

Kom genieten in ons restaurant in Veenendaal van de heerlijke gerechten van Bommm Smaakmakers aan het Ronde Erf. Wij serveren voor u de lekkerste voorgerechten, hoofdgerechten en verassende desserts. Neem vast een kijkje in onze geheel vernieuwde menukaart!

Restaurant Veenendaal is er voor zowel jong en oud. Geniet bij Bommm Smaakmakers van de ruimte voor de kinderen en de heerlijke gerechten van de menukaart. Drie redenen waarom Bommm Smaakmakers een aanrader is voor lunch of diner:

  1. De lekkerste gerechten voor lunch en diner voor een voordelige prijs.
  2. Voor de kinderen is er alle ruimte om te spelen op het plein of in de sportzaal.
  3. Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren op het Ronde Erf.

» Bekijk onze menukaart


Restaurant Veenendaal

Lunchen? Restaurant Veenendaal op het Ronde Erf is geopend vanaf 12:00uur!

Restaurant Veenendaal Bommm Smaakmakers serveert vanaf 12:00uur ook een heerlijke lunch met diverse soorten broodjes, salades of soepen! Bommm Smaakmakers is hét familierestaurant in Veenendaal waar u ook geniet van een voordelige lunch. Terwijl u geniet van uw lunch kunnen de kinderen heerlijk spelen op het plein voor het restaurant of in de sportzaal!

Restaurant Veenendaal vind u op het Ronde Erf in Veenendaal. Bekijk routebeschrijving!

» Bekijk onze lunchkaart

 

 

Restaurant Bommm Smaakmakers Veenendaal

Restaurant Veenendaal presenteert; Bommm’s 3-gangen diner voor altijd voor € 32,50!

Bij Bommm Smaakmakers geniet u van de lekkerste gerechten voor een eerlijke prijs! Zo serveren wij altijd een 3-gangen diner met keuze uit al onze voor- hoofd en nagerechten altijd voor € €32,50 per persoon! Reserveer snel uw tafel en geniet binnenkort van onze geheel vernieuwde menukaart! Ons restaurant is gemakkelijk bereikbaar voor alle vervoer. Voor de kinderen is er alle ruimte op het plein voor het restaurant en binnen in de sportzaal.

» Direct reserveren! Klik hier!