fbpx Menu

Feestlocatie Veenendaal

Zalencentrum voor alle feesten en partijen in Veenendaal

Heeft u binnenkort iets te vieren en wilt u optimaal genieten van uw feestelijke gebeurtenis? Bent u het zat om de hele avond voor bediening te spelen op uw eigen feest of partij? Dat begrijpen wij!

Kies voor feestlocatie Veenendaal en geniet van uw feest of partij. U kunt volledig genieten van alle aandacht ter wijl wij u en uw gasten voorzien van drankjes, hapjes en service.

Niet meer zelf de hele avond uw gasten verzorgen. En u eigen feest half mislopen omdat u continu bezig bent met bedienen. Vier uw feest in de feestlocatie van Veenendaal!

Zaal huren voor uw gelegenheid vanaf 10 tot 500 personen

Zoekt u een feestlocatie in Veenendaal? Bent u opzoek naar een sfeervolle feestlocatie en vrolijke ambiance in de omgeving van Veenendaal? Zoekt u een geschikte feestlocatie voor uw feest of partij? De feestlocatie in Veenendaal vind u op het Ronde Erf bij Bommm Smaakmakers.

Feestlocatie Veenendaal 1

Feestlocatie voor uw bruiloft, verjaardag of jubilea

Een geschikte feestlocatie voor uw bruiloft, verjaardag of jubilea vind u in Veenendaal bij Bommm Smaakmakers. Wij hebben in de recente jaren verschillende feesten & partijen georganiseerd. Of u nu een feestlocatie zoekt voor 15 man of 500 man, wij helpen u bij het samenstellen van uw feest of partij.

» Ik wil een vraag stellen

Zaalverhuur feestlocatie

Zaalverhuur Veenendaal voor uw gelegenheid of bijeenkomst

Naast onze feestlocatie bieden wij ook zaalverhuur voor zakelijke bijeenkomsten. Zoek u nog een vergaderruimte op een geschikte locatie? Of wilt u een receptie, seminar, conferentie of workshop houden. Ons zalencentrum in Veenendaal biedt verschillende soorten zalen die bij elk evenement past.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

» Neem contact op