fbpx Menu

Feestlocatie Ede

Feestlocatie Veenendaal huren. Wilt u een knallend feest vieren voor uw verjaardag, trouwfeest of jubilea? Dat begrijpen wij! Bent u het beu om de hele feestavond druk bezig te zijn met het verzorgen van uw gasten?

De hele avond in de weer om de gasten te voorzien van een hapje en een drankje. Wij begrijpen de frustratie en denken graag met u mee. Geef de organisatie uit handen en geniet van uw feest op de feestlocatie Ede.

Bent u opzoek naar een sfeervolle feestlocatie en vrolijke ambiance in de omgeving van Ede? Zoekt u een geschikte feestlocatie voor uw feest of partij? De feestlocatie in Ede vind u op het Ronde Erf bij Bommm Smaakmakers.

Feestlocatie huren

Meer weten? Lees verder!

Feestlocatie Veenendaal 1

Feestlocatie Ede voor uw bruiloft, verjaardag of jubilea

Zoekt u een geschikte feestlocatie voor uw bruiloft, verjaardag of jubilea? Die feestlocatie vind u in de omgeving van Ede in Veenendaal bij Bommm Smaakmakers. Wij hebben in de recente jaren verschillende feesten & partijen georganiseerd. Of u nu een feestlocatie zoekt voor 15 man of 500 man, wij helpen u bij het samenstellen van uw feest of partij.

Vraag het ons

Lees snel verder voor meer informatie!

Zaalverhuur feestlocatie

Zaalverhuur Ede voor uw gelegenheid of bijeenkomst

Naast onze feestlocatie bieden wij ook zaalverhuur Ede voor uw zakelijke bijeenkomsten. Zoek u nog een vergaderruimte op een geschikte externe locatie? Of wilt u een receptie, seminar, conferentie of workshop houden. Ons zalencentrum in Ede biedt verschillende soorten zalen die bij elk evenement past.

Vergaderlocatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over zaalverhuur in Ede?

» Neem contact op