fbpx Menu

Verjaardagen

Een zaal huren in Veenendaal voor uw verjaardag. Bent u binnenkort jarig en wilt u zelf ook genieten van uw verjaardag?

Verjaardag vieren Veenendaal

Kies dan voor Bommm Smaakmakers en wij ontzorgen u volledig. Bij Bommm Smaakmakers viert u uw verjaardag in een ontspannen en ongedwongen ambiance. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide familiedag maar ook voor een intiem familiediner of familiefeest voor vrienden en kennissen. U stelt zelf uw gewenste verjaardag samen door ons te laten weten wat u wilt.

» Stel zelf uw verjaardag samen

verjaardag vieren veenendaal

Een zaal huren voor uw verjaardag bij Bommm Smaakmakers

U huurt een zaal en stelt samen met ons uw gewenste verjaardag samen door te kiezen uit de verschillende verjaardagsarrangementen. Wij bieden gezelligheid en kwaliteit voor ieder gezelschap! Viert u uw verjaardag voor de gehele familie? Ook aan de kleintjes is gedacht met speciale kindergerechten. Bommm Smaakmakers organiseert feesten en partijen van 10 tot 600 personen. Wie nodigt u allemaal uit voor uw verjaardag?

Stel uw eigen verjaardagsarrangement samen

Kies voor een verjaardagsarrangement die bij uw gezelschap past. Onderstaand ziet u een mogelijk verjaardagsarrangement. Wilt u liever een ander arrangement of bepaalde aanpassingen doen? Laat ons weten wat u gewenst zou willen hebben.

Koffie & Gebak
Nootjes op tafel
3x bittergarnituur
3x luxe koude hapjes
Drank* en frisdranken
Zaalhuur & Bediening
*Binnenlands .gedist.

» Vraag naar de prijs

Verjaardag veenendaal

Zaalverhuur en feestlocatie in Veenendaal

Wilt u liever een sfeerimpressie van onze zalen zien? Kom gezellig langs bij Bommm Smaakmakers. De koffie staat klaar en wij leiden u rond door ons aanbod aan zalen. Voor ieder feest of partij hebben wij een geschikte zaal. Neem contact met ons op en maak een afspraak met Miranda Bom. Of loop even binnen bij ons restaurant op het Ronde Erf in Veenendaal.

» Neem contact op