fbpx Menu

Jubilea

Binnenkort een heugelijk feit te vieren? Bent u bijvoorbeeld 12,5 jaar getrouwd? Dan is het tijd om dat te vieren met uw vrienden en familie. Misschien bent u al 25 jaar of 45 en 50 jaar getrouwd. Ontdek de mogelijkheden om uw jubileum te vieren in één van de zalen van Bommm Smaakmakers

Jubilea vieren veenendal

Jubileum vieren Veenendaal

Het vieren van een jubileum bij Bommm Smaakmakers is meer dan een prettig samenzijn. Wij zorgen ervoor dat alles goed verzorgt is zodat u zich kunt richten op uw gasten.

» Ik wil meer informatie

Feestlocatie Veenendaal 1

Zaal huren voor een jubilea of jubileum in Veenendaal

Onze sfeervolle zaal kan aangepast worden aan gezelschappen van 20 tot 400 personen. Wij komen regelmatig langs met een hapje en een drankje en zorgen dat uw gasten zich thuis voelen.

Wie zijn of haar jubileum viert bij Bommm Smaakmakers krijgt hier beslist geen spijt van! Komt u gerust langs voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Geschikt voor iedere gelegenheid

Of het nu gaat om een gezellige avond met een pilsje en een bitterbal of een meer formele gelegenheid, wij staan voor u klaar met bijpassende hapjes en drankjes. Wilt u meer weten? U kunt ons bereiken via 0318 – 51 09 26 of info@bommmsmaakmakers.nl.

» Neem contact op