fbpx Menu

Activiteiten

Wil jij samen met je team, bedrijf, vrijgezellenfeest een leuke activiteit ondernemen en dit combineren met heerlijk eten? Dit kan bij Bommm Smaakmakers! Bekijk hieronder welke activiteiten wij aanbieden!


VR Bomb - Activiteiten bij Bommm Smaakmakers VeenendaalVR-Bomb

In de VR Bomb tikt de tijd weg als nooit tevoren. Lukt het jullie om de VR bommen te ontmantelen voordat het te laat is? Ervaar Virtual Reality nu zelf onder hoge tijdsdruk. Heb jij standvastige handen of bezwijk je onder de druk?

Ervaar Virtual Reality met je eigen ogen!

Samen met je team is het aan jullie om zoveel mogelijk bommen te ontmantelen. Naarmate de tijd vordert, worden de VR bommen steeds complexer en moeilijker. Samenwerking en communicatie zijn essentieel om meer VR bommen onschadelijk te maken dan jullie rivalen.

  • Vanaf €29,50 per persoon
  • Vanaf 15 personen
  • Tijdsduur: =/- 2 uur

De VR Bomb is perfect te combineren met een lunch, diner of borrel. Ga in teams de strijd met elkaar aan en probeer de meeste VR bommen onschadelijk te maken. Onze tip: gebruik een gesloten ruimte en ervaar Virtual Reality als nooit tevoren!


Quizshow Deluxe - Activiteiten bij Bommm Smaakmakers VeenendaalQuiz Show Deluxe

Dit is niet een standaard quiz of pubquiz. Dit is dé leukste quiz show van Nederland! Een quiz volledig op maat voor jullie gemaakt. 8 originele rondes met 2 professionele presentatoren. Deze quiz is véél meer dan alleen maar vragen. Are you ready to shine?

Hapje, drankje en een quizje

Interactie, toffe aankleding en een mega geluidsset. Deze quiz verveelt géén seconde. Iedere ronde is anders en alleen parate kennis zal jullie niet tot de overwinning leiden. Wij zijn benieuwd of jullie lachspieren er klaar voor zijn. En niet onbelangrijk: allemaal onder het genot van een drankje en hapje. Wat wens je nog meer?

  • Vanaf €29,50 per persoon
  • Vanaf 40 personen
  • Tijdsduur: =/- 2 uur

Quiz Show Deluxe is perfect te combineren met een lunch, diner of borrel. Ga in teams de strijd met elkaar aan en probeer meer punten te scoren dan je rivalen. Onze tip: gebruik een gesloten ruimte en ervaar de Quiz Show Deluxe als nooit tevoren!


Moorddiner - Activiteiten bij Bommm Smaakmakers VeenendaalMoorddiner

Een diner met een twist. Ervaar hét spannendste dinerspel nu zelf. In het moorddiner is jullie hulp hard nodig. Er is namelijk een moord gepleegd. Aan jullie de taak om de moordenaar te vinden in combinatie met het moordwapen en het motief. Lukt het jullie om het moord mysterie te ontrafelen voordat het te laat is?

Cryptische aanwijzingen en puzzels

Met een koffer vol bewijsmateriaal gaan jullie aan de slag. Alibi’s, getuigschriften en politiedossiers vliegen jullie om de oren. Weet jullie team koel te blijven en stapje voor stapje het bloedstollende mysterie te ontrafelen?

  • Vanaf €29,50 per persoon
  • Vanaf 15 personen
  • Tijdsduur: =/- 2 uur

Het moorddiner is perfect te combineren met een lunch, diner of borrel. Ga in teams de strijd met elkaar aan en probeer als eerst de moordzaak op te lossen. Onze tip: gebruik een gesloten ruimte en ervaar het moorddiner als nooit tevoren!

Deze uitjes biedt Bommm Smaakmakers aan in exclusieve samenwerking met Uitjesbazen. Wil je meer activiteiten zien? Klik hier!